About Me

Wie ben ik? Evelien Penning, getrouwd met Erik en mama van 2 jongens, Jens en Loek. We wonen met ons mooie gezin in het dorpje Son en Breugel, vlakbij Eindhoven. Ik werk als kinderverpleegkundige op een kinderafdeling in het mooie Brabant. Prachtig werk, waarin ik elke dag weer mag zorgen voor zieke kinderen en hun ouders, waarin ik elke dag weer probeer deze heftige tijd wat minder zwaar te maken voor deze gezinnen. Ik hou van lekker eten, netflixen, leuke dingen doen met het gezin, vrienden of familie. Ik ben perfectionistisch, zorgzaam en snel onzeker. Ik kick op details, hou van overzicht en kan niet tegen mensen die niet oprecht zijn. Ik hou niet van grote groepen, ben soms sociaal onhandig, maar kan goed luisteren en ben altijd eerlijk.

Naast het drukke gezinsleven en mijn baan hou ik heel erg van fotograferen. Al van jongs af aan ging er een camera overal mee naar toe. Van een analoge camera ging ik naar een digitale camera. Tot ik uiteindelijk 3 jaar geleden mijn eerste spiegelreflex camera kocht. Omdat ik het maar een ingewikkeld apparaat vond heb ik heel lang gewoon op de automatische stand gefotografeerd. Totdat ik een basis fotografie cursus volgde bij Eline Froukje Photography, er ging een wereld voor mij open. Ik ging steeds meer plezier krijgen in fotograferen en ik besloot dat ik nog meer wilde leren. In september 2018 startte ik met de opleiding tot Natuurlijk Licht Fotograaf bij de academie van Willie Kers die ik in maart 2019 met succes afronde. Ik kocht voor het eerst een fullframe camera waar ik al heel veel plezier van heb gehad!

Ik vind het super leuk om echte emoties vast te leggen, om foto’s te maken van alledaagse momenten of van speciale momenten. Momenten die je je later wilt herinneren, waar je met een lach of een traan aan terug denkt. Ik wil jullie graag meenemen op mijn reis als fotografe en jullie laten meegenieten van deze momenten, zodat jullie mijn liefde voor fotografie ook voelen. Ik hoop dat jullie met me mee gaan!

Veel liefs Evelien
byLien photography

Close Menu